מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים כמו במסעדה

$(function(){setImageBanner('9211daf0-2c47-470c-95a2-e9d41c6f4888','/dyncontent/2025/6/8/5d27d4f1-36af-4ef8-ad4c-0c85f781d483.jpeg',19583,'באנר כתבה משקאות הטורקי ',525,78,false,54086,'Image','');})

לא צריך לצאת מהבית למסעדה תאילנדית כדי לאכול מנה טעימה ומושלמת של נודלס וטופו מוקפצים.
המותג הקולינרי 'מאסטר שף' , חולק מתכון קל, מהיר להכנה וטעים במיוחד של להכנה בבית.

מתכון להכנת נודלס וטופו מוקפצים:

יחצ

מצרכים ל-4 מנות:

 

1/2 חבילה נודלס להקפצה של המותג מאסטר שף

$(function(){setImageBanner('fa470243-3541-425e-ab56-01614011fcc8','/dyncontent/2025/7/27/6929ce6e-b0cd-413c-a996-c7b37958d102.jpg',19002,'מוזיאון באנר כתבה',510,80,false,54087,'Image','');})

1 חבילת טופו חתוך לקוביות

3 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מאסטר שף

4 כפות רוטב צ׳ילי מתוק מאסטר שף

2 כפות טריאקי מאסטר שף

2-3 כפות רוטב סויה מסורתית מאסטר שף

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 כוס רצועות דקות של כרוב

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

אופציונלי: אפונה ירוקה/ תירס / נבטים

אופן ההכנה:

  1. משרים את הטופו ב-2 כפות רוטב סויה למשך חצי שעה.
  2. מבשלים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה
  3. בווק גדול מחממים שמן. מקפיצים את הטופו במשך 2-3 דקות. מוסיפים את הירקות ומקפיצים ביחד עוד 2-3 דקות על אש גבוהה.
  4. מוסיפים את הרטבים: סויה, טריאקי וצ'ילי מתוק. מוסיפים את הנודלס ומקפיצים ביחד עוד כמה דקות
  5. להגשה: מעטרים בכוסברה, בצל ירוק ושומשום.

 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה