חטיפי אנרגיה בטעם חלבה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6dc203e9-3812-4f9f-9a57-226bba0faa43','/dyncontent/2025/9/8/f190d079-b202-4b18-a417-6b99f0ae8306.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('6dc203e9-3812-4f9f-9a57-226bba0faa43','/dyncontent/2025/9/11/9b3f10f6-ad9d-40c4-a64b-17d0bbd4f413.jpg',20108,'באנר כתבה טניס',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6dc203e9-3812-4f9f-9a57-226bba0faa43','/dyncontent/2025/6/8/5d27d4f1-36af-4ef8-ad4c-0c85f781d483.jpeg',19583,'באנר כתבה משקאות הטורקי ',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})

חטיפים בריאים שמספקים אנרגיה וטעם ללא תחושת כבדות.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

חטיפי אנרגיה בטעם חלבה_קרדיט צילום יחצ דרך החושים

חומרים:

1/2 כוס טחינה גולמית

1/2 כוס סילאן

חופן אגוזי מלך

חופן זרעי דלעת

חופן אגוזי קשיו

חופן שקדים

חופן אגוז טבעי

כפית קינמון

אופן ההכנה:

1. טוחנים הכל במטחנה עד לקבלת עיסה אחידה וצפופה.

2. משטחים את התערובת לעובי של 2 סנטימטרים.

3. חותכים את התערובת לריבועים שווים.

4. מכניסים להקפאה למשך שעתיים.

5. שומרים בקופסא במקרר.


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה