|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('6fff32f3-233f-4f6f-be9c-2cc91570e76e','/dyncontent/2025/11/3/1d90f39c-3008-4ff2-96cd-2155dd85c9cc.jpg',20328,'הובי לובי באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('6fff32f3-233f-4f6f-be9c-2cc91570e76e','/dyncontent/2025/10/21/5057edcd-d19c-4d53-8aa8-95d6b3f6a031.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('6fff32f3-233f-4f6f-be9c-2cc91570e76e','/dyncontent/2025/10/20/60885ff1-3df2-4931-ae39-d2ea0a1da18e.jpg',20240,'זויה בר באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
כ 23 חביבות 3 לביבות = מנת פחמימה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c90eecc6-d77f-4b8e-931d-1cecb9bbd114','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c90eecc6-d77f-4b8e-931d-1cecb9bbd114','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c90eecc6-d77f-4b8e-931d-1cecb9bbd114','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})1 תפוח אדמה קטן 3 גזרים בינוניים 1 בצל בינוני 1 קישוא בינוני 1 קולורבי בינוני 200 גרם דלעת ביצה 6 כפות קמח תיבול- מלח, פלפל הכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור. מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה. אופים כחצי שעה
|
|
|
|