מתכון להכנת פיצה-טורטיה אפויה ב – 5 דקות בלבד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2d5b827d-b6ae-4d3a-b2ec-f71144bd0629','/dyncontent/2025/10/21/5057edcd-d19c-4d53-8aa8-95d6b3f6a031.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('2d5b827d-b6ae-4d3a-b2ec-f71144bd0629','/dyncontent/2025/11/3/1d90f39c-3008-4ff2-96cd-2155dd85c9cc.jpg',20328,'הובי לובי באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2d5b827d-b6ae-4d3a-b2ec-f71144bd0629','/dyncontent/2025/10/20/60885ff1-3df2-4931-ae39-d2ea0a1da18e.jpg',20240,'זויה בר באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})

לאוהבי טורטיות ופיצה, המותג הקולינארי מאסטר שף, מציע מתכון יצירתי, טעים וקל להכנה בבית, המשלב בין שני העולמות והתוצאה הסופית: ⁠גלילות טורטיפיצה אפויות מוגשות עם דיפ ממרח שום מתובל ופסטו ודיפ ספייסימיו- כמהין.

מדובר במנה קלילה, מהירה להכנה ומפנקת במיוחד, מתאימה לנשוש של כל המשפחה או כמנת אירוח.

צילום הדס לפידות

מצרכים:

 

1 טורטיה מאסטר שף (חיטה לבנה/חיטה ודגנים/חיטה וכוסמין/ חיטה מלאה)

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('f1e09ec8-e468-4adc-8204-ea3fdeee407b','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f1e09ec8-e468-4adc-8204-ea3fdeee407b','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('f1e09ec8-e468-4adc-8204-ea3fdeee407b','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})

1-2 כפות ממרח עגבניות מיובשות מאסטר שף 

¼ כוס גבינת מוצרלה מגורדת ( אפשר גם פרמזן או שילוב)

עלי בזיליקום קצוצים ( אפשר גם תבלין פיצה/ אורגנו מיובש/ בזיליקום מיובש) 

תרסיס שמן 

 

לממרחים :

 

  •  1 כף ממרח שום מתובל עם כף פסטו מאסטר שף 
  •  1 כף מיונז כמהין מאסטר שף עם כפית צ׳ילי חריף מאסטר שף 

 

אופן ההכנה:

 

  • מורחים ממרח עגבניות מיובשות על כל פני שטח הטורטייה בצורה אחידה. מפזרים מעל את הגבינות ואת הבזיליקום הטרי . 
  • מקפלים מעט פנימה את השוליים העליוניים והתחתונים של הטורטיה ומגלגלים הדוק לצורת גליל.
  • חותכים בעדינות ל 6 עיגולים. מניחים אחד ליד השני בתבנית ומשפריצים במעט שמן זית.
  • מפזרים מעט פרמזן מעל ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ12-15 דקות או עד שהגבינה מבעבעת והטורטייה זהובה. 

 

סרטון להדגמת הכנת טורט-פיצה: https://www.youtube.com/shorts/BCrUTGXBykU

 

המתכון נכתב על ידי הדס לפידות עבור מאסטר שף.

 


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה