|
מתכון להכנת פנקייק גלידה עם חמאת בוטנים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('37b684f0-ac85-465e-8582-a21cc49e7f06','/dyncontent/2025/10/21/5057edcd-d19c-4d53-8aa8-95d6b3f6a031.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('37b684f0-ac85-465e-8582-a21cc49e7f06','/dyncontent/2025/10/20/60885ff1-3df2-4931-ae39-d2ea0a1da18e.jpg',20240,'זויה בר באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('37b684f0-ac85-465e-8582-a21cc49e7f06','/dyncontent/2025/11/3/1d90f39c-3008-4ff2-96cd-2155dd85c9cc.jpg',20328,'הובי לובי באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
חמאת בוטנים הוא ממרח שעשוי מבוטנים מרוסקים וחמאה, והוא לא רק טעים, הוא גם מלא ביתרונות וסגולות למיניהן. בן & ג'ריס מציע מתכון לגלידת חמאת בוטנים עם חתיכות חמאת בוטנים מצופות פאדג' – פינט באטר קאפ
מתכון להכנת פנקייק גלידה בטעם חמאת בוטנים מצרכים ל-10 פנקייקים:
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0980acb3-8aea-445b-91fb-60f9dc55caf9','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0980acb3-8aea-445b-91fb-60f9dc55caf9','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0980acb3-8aea-445b-91fb-60f9dc55caf9','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})* 2 ביצים * פיינט גלידת פינט באטר קאפ * 50 גרם חמאה מומסת * 1 כפית תמצית וניל * 1.5 כוסות קמח תופח * תרסיס שמן להגשה: * מייפל, בוטנים גרוסים, חמאת בוטנים או כל תוספת נוספת לבחירתכם. אופן ההכנה: - שמים בקערה את הביצים, גלידת פינט באטר קאפ של בן & ג'ריס, חמאה ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.
- מוסיפים את הקמח התופח ומקפלים את הבלילה תוך כדי הוספה.
- מחממים מחבת ומשמנים מעט.
- עם המצקת יוצקים את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.
* הופכים את הפנקייק לצד השני עד הזהבה ומוציאים לצלחת. * עם המצקת יוצקים את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות. * חוזרים על הפעולות עם שאר הבלילה עד לסיומה. * ניתן להגיש עם זילופי מייפל, זילופי חמאת בוטנים, גלידה או כל תוספת נוספת לבחירתכם.
|
|
|
|