כריך סלמון, אבוקדו וביצה

$(function(){setImageBanner('8b4c99a1-b1e6-46f3-8481-34f742b57e68','/dyncontent/2025/4/6/8b6024ff-b4d3-40bc-8d3c-57c6b9e73ce6.jpg',19312,'משהב באנר כתבה',525,78,false,54086,'Image','');})

"חקלאי גרנות", מגדלת ומשווקת האבוקדו ופירות ההדר הגדולה בישראל, מתכון לכריך טעים במיוחד ואף עשיר בחלבון: כריך סלמון, אבוקדו וביצה. הכריך קל להכנה, יכול להתאים כארוחת בוקר או ערב, או כמנת ביניים במסגרת תפריט מאוזן, ליחיד ולזוג.

 צילום הדס ניצן

אביב שמח ופורח!

מצרכים (לכ-2 מנות):

2 פרוסות לחם מחמצת או לחם דגנים קלויים

$(function(){setImageBanner('ed99987e-34ab-4f52-9c74-1b208b5cc7b0','/dyncontent/2025/2/26/bcf35aa4-e324-4ea7-a827-8a7c79291163.jpg',19104,'סמי ובניו באנר כתבה',510,80,false,54087,'Image','');})

1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" פרוס דק

2 ביצים קשות, פרוסות

4 פרוסות סלמון מעושן

1/2 בצל סגול פרוס דק לטבעות

2 גבעולי אספרגוס ירוק, חלוטים או מאודים קלות

2 פלחי לימון

1 כפית שמן זית כתית מעולה

קורט מלח ים ופלפל שחור גרוס

לקישוט: 2 גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:

  1. קולים את פרוסות הלחם עד שהן פריכות וזהובות.
  2. מסדרים על כל פרוסת לחם את פרוסות האבוקדו בצורה מניפה.
  3. מניחים פרוסות ביצה קשה ולידן פרוסות סלמון מעושן.
  4. מוסיפים גבעול אספרגוס מעל, טבעות בצל סגול ומעט מלח ופלפל שחור.
  5. מזלפים מעט שמן זית מעל ומגישים עם פלח לימון ובצל ירוק שלם לקישוט.

 
$(function(){setImageBanner('ced97f97-6dfe-4909-adef-55915fe93b03','/dyncontent/2025/3/11/737e66fa-467d-42ab-9331-efc3bcf8fc77.jpg',19204,'סביח פלאפל בכיכר באנר כתבה',525,78,false,54089,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה