|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('66a44677-5a37-49b4-8a57-9075138e704e','/dyncontent/2025/12/10/00ac576d-0c02-4279-ae36-942d15c29e0b.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('66a44677-5a37-49b4-8a57-9075138e704e','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('66a44677-5a37-49b4-8a57-9075138e704e','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
כ 23 חביבות 3 לביבות = מנת פחמימה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0e9102ce-f589-4c6b-afd2-468193417e31','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0e9102ce-f589-4c6b-afd2-468193417e31','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0e9102ce-f589-4c6b-afd2-468193417e31','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0e9102ce-f589-4c6b-afd2-468193417e31','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0e9102ce-f589-4c6b-afd2-468193417e31','/dyncontent/2025/12/8/4b42ec46-e7ba-44c9-a2c5-220a9d8c43a0.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})1 תפוח אדמה קטן 3 גזרים בינוניים 1 בצל בינוני 1 קישוא בינוני 1 קולורבי בינוני 200 גרם דלעת ביצה 6 כפות קמח תיבול- מלח, פלפל הכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור. מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה. אופים כחצי שעה
|
|
|
|