$(function(){setImageBanner('ab099b4e-d52c-4f51-bbf6-5e7e260f77bb','/dyncontent/2025/4/6/8b6024ff-b4d3-40bc-8d3c-57c6b9e73ce6.jpg',19312,'משהב באנר כתבה',525,78,false,54086,'Image','');})

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

יחצ

חומרים:

 3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

 100 גרם רסק עגבניות

$(function(){setImageBanner('13422454-0c4c-4fe8-9fed-c05a4a9e10f6','/dyncontent/2025/2/26/bcf35aa4-e324-4ea7-a827-8a7c79291163.jpg',19104,'סמי ובניו באנר כתבה',510,80,false,54087,'Image','');})

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

 .2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

 .3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

 .5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה


 
$(function(){setImageBanner('aeaeb936-c71a-4a89-b5bb-da5e134d8c99','/dyncontent/2025/3/11/737e66fa-467d-42ab-9331-efc3bcf8fc77.jpg',19204,'סביח פלאפל בכיכר באנר כתבה',525,78,false,54089,'Image','');})
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה