|
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('308c1d95-2daa-452f-ab21-604754fe351d','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('308c1d95-2daa-452f-ab21-604754fe351d','/dyncontent/2025/11/16/141cef77-9ec5-4d1e-a8d9-3da2aeb4304a.jpg',20432,'סופר פארם כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('308c1d95-2daa-452f-ab21-604754fe351d','/dyncontent/2025/12/10/00ac576d-0c02-4279-ae36-942d15c29e0b.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10]]);})
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" 300 גרם קינואה לבנה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('61d3f58b-d5c1-42b9-b51c-26c372af8af1','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61d3f58b-d5c1-42b9-b51c-26c372af8af1','/dyncontent/2025/11/25/eb213171-b060-4b0c-8a3f-0d6f4686f018.jpg',20484,'אמנות לחימה באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61d3f58b-d5c1-42b9-b51c-26c372af8af1','/dyncontent/2025/11/10/1f468d51-cae3-483e-8ce8-a633b9ae5131.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61d3f58b-d5c1-42b9-b51c-26c372af8af1','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('61d3f58b-d5c1-42b9-b51c-26c372af8af1','/dyncontent/2025/12/8/4b42ec46-e7ba-44c9-a2c5-220a9d8c43a0.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})10 עגבניות שרי חצויות 10 יחי' בייבי מוצרלה 1/2 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק חופן אגוזי מלך קלויים מיץ מחצי לימון 3 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי אופן ההכנה: - מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
- מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
|
|
|
|