לביבות ירק אפויות

$(function(){setImageBanner('bcc46b5a-f8fb-43fe-9c43-d496e5377fc2','/dyncontent/2025/6/8/5d27d4f1-36af-4ef8-ad4c-0c85f781d483.jpeg',19583,'באנר כתבה משקאות הטורקי ',525,78,false,54086,'Image','');})

צילום מתכונים באדיבות יחסי ציבור חלי ממן.

כ 23 חביבות

3 לביבות = מנת פחמימה

 

$(function(){setImageBanner('ff18be97-28d7-4db7-9f44-5366698bddf6','/dyncontent/2025/7/27/6929ce6e-b0cd-413c-a996-c7b37958d102.jpg',19002,'מוזיאון באנר כתבה',510,80,false,54087,'Image','');})

1 תפוח אדמה קטן

3 גזרים בינוניים

1 בצל בינוני

1 קישוא בינוני

1 קולורבי בינוני

200 גרם דלעת

ביצה

6 כפות קמח

תיבול- מלח, פלפל

 

הכנה:

מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור.

מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות

מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה.

אופים כחצי שעה

 


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה