|
מנחם ומפתיע: מרק דלעת עם נגיעות תפוז וכורכום
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('1cb39f4f-3ce9-4b15-a8a2-8bfcbfa30c01','/dyncontent/2025/10/20/60885ff1-3df2-4931-ae39-d2ea0a1da18e.jpg',20240,'זויה בר באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1cb39f4f-3ce9-4b15-a8a2-8bfcbfa30c01','/dyncontent/2025/10/21/5057edcd-d19c-4d53-8aa8-95d6b3f6a031.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('1cb39f4f-3ce9-4b15-a8a2-8bfcbfa30c01','/dyncontent/2025/11/3/1d90f39c-3008-4ff2-96cd-2155dd85c9cc.jpg',20328,'הובי לובי באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('1cb39f4f-3ce9-4b15-a8a2-8bfcbfa30c01','/dyncontent/2025/11/6/71cfc259-be93-4731-8bc6-a48b51357058.jpg',20351,'באנר כתבה פלאפל',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין את המרק הכתום הזה, שמשלב בתוכו מרכיבים כמו תפוז וכורכום שמוסיפים לנו לארוחת הצהרים זריקת בריאות שכולנו זקוקים לה.
מרכיבים (ל-4 סועדים): - 1 בצל
- 15 גרם שמן זית
- 400 גרם גזר
- 600 גרם דלעת
- 1 שורש כורכום טרי
- 5 גרם אבקת כורכום
- מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים
- מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף
- מים חמים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('8d21edab-10f8-4869-ab09-0a64fc98fe3e','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d21edab-10f8-4869-ab09-0a64fc98fe3e','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('8d21edab-10f8-4869-ab09-0a64fc98fe3e','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})אופן ההכנה: - קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.
- הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.
- הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.
- מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.
- הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.
- טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.
- תבלנו לפי הטעם והגישו חם
|
|
|
|