מתכון להכנת פנקייק גלידה עם חמאת בוטנים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b14b42f8-b46f-4723-8383-17d48aac3ae8','/dyncontent/2025/10/21/5057edcd-d19c-4d53-8aa8-95d6b3f6a031.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('b14b42f8-b46f-4723-8383-17d48aac3ae8','/dyncontent/2025/10/20/60885ff1-3df2-4931-ae39-d2ea0a1da18e.jpg',20240,'זויה בר באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b14b42f8-b46f-4723-8383-17d48aac3ae8','/dyncontent/2025/11/3/1d90f39c-3008-4ff2-96cd-2155dd85c9cc.jpg',20328,'הובי לובי באנר כתבה',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})

חמאת בוטנים הוא ממרח שעשוי מבוטנים מרוסקים וחמאה, והוא לא רק טעים, הוא גם מלא ביתרונות וסגולות למיניהן. בן & ג'ריס מציע מתכון לגלידת חמאת בוטנים עם חתיכות חמאת בוטנים מצופות פאדג' – פינט באטר קאפ

מתכון פנקייק מושלם מבוטנים בן אנד גריס צילום יחצ

מתכון להכנת פנקייק גלידה בטעם חמאת בוטנים

 

מצרכים ל-10 פנקייקים:

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('5a8a66ef-04bd-4668-ae2d-c04ef3f449fb','/dyncontent/2025/11/3/ca1b3b2b-167f-416d-a3d3-2767d0ca27fb.jpg',20326,'באנר כתבה פילטיס',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a8a66ef-04bd-4668-ae2d-c04ef3f449fb','/dyncontent/2025/4/17/f27125d5-793a-479a-8798-61f6f5c641fc.jpg',20272,'סופר פארם באנר כתבה',510,80,true,54087,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('5a8a66ef-04bd-4668-ae2d-c04ef3f449fb','/dyncontent/2025/10/19/b825bae7-838a-47c5-9337-6570dd6ffcc9.jpg',20237,'הובלות באנר כתבה פנימי',510,80,true,54087,'Image','');},15]]);})

* 2 ביצים

* פיינט גלידת פינט באטר קאפ

* 50 גרם חמאה מומסת

* 1 כפית תמצית וניל

* 1.5 כוסות קמח תופח

* תרסיס שמן

 

להגשה:

* מייפל, בוטנים גרוסים, חמאת בוטנים או כל תוספת נוספת לבחירתכם.

 

אופן ההכנה:

 

  • שמים בקערה את הביצים, גלידת פינט באטר קאפ של בן & ג'ריס, חמאה ותמצית וניל וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה.
  • מוסיפים את הקמח התופח ומקפלים את הבלילה תוך כדי הוספה.
  • מחממים מחבת ומשמנים מעט.
  • עם המצקת יוצקים את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.

 *  הופכים את הפנקייק לצד השני עד הזהבה ומוציאים לצלחת.

  * עם המצקת יוצקים את הבלילה אל המחבת ומטגנים עד שמופיעות בועות קטנות.

* חוזרים על הפעולות עם שאר הבלילה עד לסיומה.

* ניתן להגיש עם זילופי מייפל, זילופי חמאת בוטנים, גלידה או כל תוספת נוספת לבחירתכם.

 


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה