סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('35837f8a-8999-44cc-bd06-f95fec5a1a71','/dyncontent/2025/9/8/f190d079-b202-4b18-a417-6b99f0ae8306.jpg',20091,'באנר כתבה האקדמית רמת גן ',525,78,true,54086,'Image','');},10],[function() {setImageBanner('35837f8a-8999-44cc-bd06-f95fec5a1a71','/dyncontent/2025/9/11/9b3f10f6-ad9d-40c4-a64b-17d0bbd4f413.jpg',20108,'באנר כתבה טניס',525,78,true,54086,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('35837f8a-8999-44cc-bd06-f95fec5a1a71','/dyncontent/2025/6/8/5d27d4f1-36af-4ef8-ad4c-0c85f781d483.jpeg',19583,'באנר כתבה משקאות הטורקי ',525,78,true,54086,'Image','');},15]]);})
סלט אבוקדו עם קינואה ומוצרלה. הסלט עשיר בטעמים, קל להכנה ומתאים כארוחה עיקרית או כארוחת ביניים בתפריט יומי מאוזן.
מצרכים (לכ-4 מנות): 2 אבוקדו של "חקלאי גרנות" 300 גרם קינואה לבנה
10 עגבניות שרי חצויות 10 יחי' בייבי מוצרלה 1/2 בצל קצוץ 1/2 פלפל אדום חריף פרוס דק חופן אגוזי מלך קלויים מיץ מחצי לימון 3 כפות שמן זית קורט מלח ופלפל לקישוט: גבעול עלי זעתר טרי אופן ההכנה: - מבשלים את הקינואה בסיר עם הרבה מים רותחים, עד ריכוך, מסננים ומצננים (כמו פסטה).
- מערבבים את כל רכיבי הסלט יחד ומתבלים במלח ופלפל.
- מקשטים בגבעול עלי זעתר טרי ומגישים.
|
|
|
|